Χούμους: Ένα προϊόν που κατακτά τον κόσμο!

Οι cup fillers της GRUNWALD δίνουν σε αυτό το δημοφιλές προϊόν μια χαρακτηριστική όψη

Ίσως κανένα άλλο προϊόν δεν έχει αποκτήσει τέτοια απήχηση στους καταναλωτές παγκοσμίως όσο το χούμους. Λίγα χρόνια πριν, αυτή η ανατολίτικη λιχουδιά ήταν ακόμα ένα vegan εξειδικευμένο προϊόν που μπορούσε να βρεθεί μόνο σε ειδικά καταστήματα delicatessen. Σήμερα, το χούμους είναι ένα “must have” προϊόν στα ψυγεία των super market. Οι πωλήσεις των μικρών ρεβυθιών αυξάνοται συγκλονιστικά σε όλο τον κόσμο και η τάση αυτή φαίνεται να συνεχίζεται. Αφένος, αυτό φαίνεται από τα στοιχεία των πωλήσεων και αφετέρου από τις έρευνες για τις κατάλληλες μηχανές πλήρωσης και συσκευασίας που διεξάγονται εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Grunwald είναι μέρος αυτής της τάσης από την αρχή, καθώς έχει προμηθεύσει τις αντίστοιχες μηχανές πλήρωσης και συσκευασίας σε παραγωγούς προϊόντων delicatessen σε Ευρώπη, Αυστραλία, Μέση Ανατολή και ΗΠΑ. Κάθε μηχάνημα που εγκαταστάθηκε αποτελεί μια ιδιαίτερη ιστορία επιτυχίας για τους πελάτες της Grunwald που παρακολουθόντας την αγορά, συμμετείχαν στην επιτυχία του χούμους, εκσυγχρονίζοντας τον εξοπλισμό τους αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους.

Κορυφαία εμφάνιση προϊόντος

Ο συνδυασμός των Grunwald μηχανών πλήρωσης με πολλούς, γρήγορα ανταλλάξιμους mobile fillers προσφέρει μια τεχνολογία η οποία επιτρέπει σχεδόν απεριόριστη ευελιξία και μεγάλη ποικιλία topping υλικών. Οι fillers εισάγονται στο σταθμό σύνδεσης της μηχανής πλήρωσης ανάλογα με την παρουσίαση του προϊόντος που επιθυμεί ο παραγωγός. Σε αυτή την περίπτωση, για παράδειγμα, το σερβοελεγχόμενο filler με έμβολο τύπου Semidos θα ήταν κατάλληλο για τα αντλήσιμα προϊόντα χούμους σε συνδυασμό με με ένα δονούμενο filler για αποξηραμένα μπαχαρικά και μείγματα βοτάνων, ή για την ανάγκη προσθήκης ακριβούς αριθμού ρεβυθιών.

Η μηχανή πλήρωσης που αναπτύχθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό – ο “μικρός μετρητής μπιζελιού” – εξασφαλίζει την ελκυστική παρουσίαση του προϊόντος με ομοιόμορφη επικάλυψη. Επιπλέον, αυτή η τεχνολογία εξασφαλίζει ότι κανένα cup δεν φεύγει από τη μηχανή χωρίς διακόσμηση, μιας και οι πελάτες κρίνουν αυστηρά την εμφάνιση του προϊόντος.

Η βέλτιστη τεχνολογία πλήρωσης για την ανάδειξη προϊόντων σας

Για μια τέλεια εμπειρία dip, οι πελάτες της Grunwald σχεδιάζουν τα προϊόντα χούμους τους με διαφορετικές και χαρακτηριστικές γαρνιτούρες, όπως:

  • Ακριβές μοίρασμα διαφορετικών αποξηραμένων βοτάνων και μπαχαρικών
  • Δοσομέτρηση ακριβούς αριθμού ρεβυθιών
  • Toppings με μείγματα λαχανικών με βάση το λάδι
  • Σχεδιασμός διαφορετικών παρουσιάσεων προϊόντων
  • Κεντρική δοσομέτρηση αντλήσιμων ντιπ λαχανικών, ακόμη και μέχρι τον πυθμένα του φλιτζανιού, αν ζητηθεί.
Filling διαφόρων προϊόντων χούμους
σε 3-chamber cups

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα toppings έχουν εμφάνιση σαν χειροποίητα, ακόμη και όταν γεμίζονται σε πλήρως αυτόματη λειτουργία, γεγονός που συμβάλλει στην επιτυχία των πωλήσεων των προϊόντων χούμους. Αυτές οι επιλογές επικάλυψης μπορούν να εγγυηθούν ταχύτητες παραγωγής έως και περίπου 10.000 κύπελλα/ώρα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την τεχνολογία κλείστε ένα ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας εδώ.

Περισσότερα άρθρα

Η CFS Industrial στην FoodTech Expo 2023

Συμμετέχουμε! 11-13 Νοεμβρίου η εταιρεία μας συμμετέχει στην έκθεση Foodtech 2023 στο Athens Metropolitan Expo. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο περίπτερο μας και

mdf expo cfs

Η CFS Industrial στην MDF Expo 2022

Από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου η CFS Industrial θα συμμετέχει στην έκθεση MDF Expo, και θα σας παρουσιάσει μερικές από τις πιο εδραιωμένες λύσεις που έχει εγκαταστήσει στις βιομηχανιες τυριού και γαλακτοκομικών (dairy), καθώς και κρέατος και πουλερικών. Η έκθεση θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Grunwald Συσκευασία σε Κουβά

Grunwald Rotary Bucket filler

Bucket filler περιστροφικού τύπου υψηλής δυναμικότητας για οποιοδήποτε φορμάτ και χωρίς σχεδόν καμία αλλαγή εξαρτημάτων Η Grunwald Hittpac XL είναι μια νέα μηχανή που αποτελεί