Εφαρμογές

H CFS Industrial με την πολυετή εμπειρία της γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται για να δημιουργηθούν προϊόντα άριστα σε ποιότητα, ελκυστικά σε εμφάνιση και γεύση που ξεχωριζουν στην αγορά.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις προτάσεις μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε μαζί
το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Καπνιστός Σολωμός

Φιλέτο σολομού που έχει ωριμάσει και καπνιστεί για να διατηρηθεί το ψάρι και να ενισχυθεί η γεύση του. Μπορεί να είναι μεταξένια λείος ή τρυφερός και αφράτος.

Φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο

Το φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο προσφέρει κάτι παραπάνω από αυξημένη διάρκεια ζωής. Έχει εξελιχθεί σε μια μέθοδο προσθήκης αξίας όσον αφορά την ενισχυμένη γεύση, το ελκυστικό χρώμα και την υψηλότερη απόδοση των προϊόντων.

Ζαμπόν

Η GEA προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το μαρινάρισμα του μαγειρεμένου ζαμπόν, ξεκινώντας από την προετοιμασία της μαρινάδας, την έγχυση και την τρυφεροποίηση και μέχρι το tumbling.

Λουκάνικο

Τα γαλακτωματοποιημένα λουκάνικα είναι μαγειρεμένα λουκάνικα που έχουν τεμαχιστεί μέχρι να αποκτήσουν τη συνοχή μιας πάστας. Το χοτ ντογκ, το λουκάνικο φρανκφούρτης, η μορταδέλα, το λουκάνικο συκωτιού, και το πατέ είναι μερικά τυπικά παραδείγματα.

Καπνιστές Φτερούγες

Σε ποιον δεν αρέσει η μοναδική καπνιστή γεύση του μπάρμπεκιου; Η τελευταία καινοτομία του GEA CookStar σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτή τη μαγεία σε βιομηχανική κλίμακα και να ξεκλειδώσετε μια εντελώς νέα αγορά για τα προϊόντα σας.

Ψητό Φιλέτο

Δημιουργήστε τη δική σας χαρακτηριστική γεύση ζουμερού ψητού φιλέτου κοτόπουλου συνδυάζοντας τις καλύτερες πρακτικές της GEA για την έγχυση, το tumbling και το μαγείρεμα, αυξάνοντας την απόδοση στα ύψη.

Γύρος

Κατάψυξη γύρου με Octofrost Τούνελ ρεσυστοστερεάς κλίνη, iδανικό για κολλωδη, εύθραυστα και δύσκολα προϊόντα. Γρήγορη

Karaage

Το Karaage είναι μια παραδοσιακή ασιατική τεχνική μαγειρέματος, κατά την οποία επιλεγμένα κομμάτια κρέατος, πουλερικών,