Η CFS Industrial στην Έκθεση Syskevasia22

Συμμετέχουμε στην έκθεση Syskevasia22

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου η 17η έκθεση Συσκευασιών, μηχανημάτων, εκτυπώσεων και logistics, Syskevasia22. Η CFS Industrial, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και ιστορία σε βιομηχανικό εξοπλισμό συσκευασίας τροφίμων, θα βρίσκεται εκεί για να σας παρουσιάσει μερικές από τις πιο εδραιωμένες λύσεις που έχει εγκαταστήσει στην αγορά αλλά και νέες ανατρεπτικές καινοτομίες.

Βρείτε μας στην Αίθουσα 3, Περίπτερο C16 – 18 & D23

Θα χαρούμε να σας δούμε και να συζητήσουμε για τις καινοτομίες και τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της συσκευασίας. Θα υπάρχουν πλούσιες παρουσιάσεις των μηχανημάτων και των εφαρμογών, αλλά και των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Η CFS Industrial παρουσιάζει στην έκθεση Syskevasia22:

Την μόνη πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία της αγοράς GEA FoodTray

Μηχανές Fill- Seal- Lid για συσκευασία προϊόντων υψηλού ιξώδους της Grunwald

Πολυκέφαλα Ζυγιστικά Multipond

Συστήματα Συσκευασίας φρέσκου κρέατος και τυροκομικών προϊόντων Supervac

Υλικά συσκευασίας Premiumpack

Δημιουργία πολλών και διαφορετικών ειδών σακούλας με κάθετη συσκευασία της GEA SmartPacker

Συστήματα Τελικής Συσκευασίας Α+F

Βρείτε μας στην Αίθουσα 3, Περίπτερο C16 – 18 & D23

Περισσότερα άρθρα

Η CFS Industrial στην FoodTech Expo 2023

Συμμετέχουμε! 11-13 Νοεμβρίου η εταιρεία μας συμμετέχει στην έκθεση Foodtech 2023 στο Athens Metropolitan Expo. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο περίπτερο μας και

mdf expo cfs

Η CFS Industrial στην MDF Expo 2022

Από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου η CFS Industrial θα συμμετέχει στην έκθεση MDF Expo, και θα σας παρουσιάσει μερικές από τις πιο εδραιωμένες λύσεις που έχει εγκαταστήσει στις βιομηχανιες τυριού και γαλακτοκομικών (dairy), καθώς και κρέατος και πουλερικών. Η έκθεση θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Grunwald Συσκευασία σε Κουβά

Grunwald Rotary Bucket filler

Bucket filler περιστροφικού τύπου υψηλής δυναμικότητας για οποιοδήποτε φορμάτ και χωρίς σχεδόν καμία αλλαγή εξαρτημάτων Η Grunwald Hittpac XL είναι μια νέα μηχανή που αποτελεί