Η CFS Industrial στην FoodTech Expo 2023

Συμμετέχουμε!

11-13 Νοεμβρίου η εταιρεία μας συμμετέχει στην έκθεση Foodtech 2023 στο Athens Metropolitan Expo. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο περίπτερο μας και να συζητήσουμε για τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν. Στο περίπτερο μας θα βρίσκονται και εκπρόσωποι των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε καθώς και μερικά ενδιαφέροντα μηχανήματα. Συγκεκριμένα θα υπάρχει μια γραμμή συσκευασίας vacuum-shrink της εταιρείας Supervac, ένας demo Spiral καταψύκτης της εταιρείας Scanico, ένα μηχάνημα 200L άλεσης-ομογενοποίησης-ανάμιξης της εταιρείας AK Systems και ένα πολυκέφαλο ζυγιστικό της εταιρείας Multipond.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας να σας παρουσιάσουμε όλες αυτές αλλά κι άλλες ενδιαφέρουσες λύσεις όπως συσκευασία φέτας σε άλμη ή ρευστοστερεών προϊόντων με την Grunwald ή θερμική επεξεργασία, ψήσιμο, πανάρισμα με την GEA και την Marlen και τους καταψύκτες IQF με τεχνολογία fluidized bed της Octofrost.

Περισσότερα άρθρα

mdf expo cfs

Η CFS Industrial στην MDF Expo 2022

Από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου η CFS Industrial θα συμμετέχει στην έκθεση MDF Expo, και θα σας παρουσιάσει μερικές από τις πιο εδραιωμένες λύσεις που έχει εγκαταστήσει στις βιομηχανιες τυριού και γαλακτοκομικών (dairy), καθώς και κρέατος και πουλερικών. Η έκθεση θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Grunwald Συσκευασία σε Κουβά

Grunwald Rotary Bucket filler

Bucket filler περιστροφικού τύπου υψηλής δυναμικότητας για οποιοδήποτε φορμάτ και χωρίς σχεδόν καμία αλλαγή εξαρτημάτων Η Grunwald Hittpac XL είναι μια νέα μηχανή που αποτελεί