Φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο

Το φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο προσφέρει κάτι παραπάνω από αυξημένη διάρκεια ζωής. Έχει εξελιχθεί σε μια μέθοδο προσθήκης αξίας όσον αφορά την ενισχυμένη γεύση, το ελκυστικό χρώμα και την υψηλότερη απόδοση των προϊόντων.

Συστατικά: Φιλέτο στήθος κοτόπουλο, νερό, αλάτι

Παρακάτω τα μηχανήματα με τα οποία θα δημιουργήσετε αυτή την εφαρμογή:

1. Μηχανή Έγχυσης Άλμης GEA MultiJector με trolley

2. Μηχάνημα Μάλαξης Τροφίμων GEA ScanMidi

3. Συσκευασία τροφίμων thermoformers GEA

1. GEA MultiJector

Έγχυση

3. GEA PowerPak PLUS

Συσκευασία

Έγχυση πουλερικών με το GEA MultiJector

Το GEA MultiJector είναι μία μηχανή έγχυσης άλμης πολλαπλών χρήσεων χωρίς όμως να συμβιβάζεται στην ακρίβεια και την απόδοση που μπορεί να δώσει μια μηχανή με συγκεκριμένη χρήση. Είναι μία ευέλικτη λύση για έγχυση σε προϊόντα με ή χωρίς κόκκαλο αλλά και ευαίσθητα προϊόντα.

Μηχανή Έγχυσης Άλμης GEA MultiJector με trolley
GEA MultiJector

Μάλαξη με το ScanMidi της GEA

To GEA ScanMidi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υψηλή παραγωγικότητας μάλαξη, μασάζ, ψύξη, πανάρισμα, ξεπλυμα και απόψυξη πουλερικών. Η ταχύτητα της βαρέλας, ο χρόνος επεξεργασίας της, η κατέυθυνσή της και η εφαρμογή κενού ρυθμίζονται ωστε να παρέχουν πολύ καλό έλεγχο της επεξεργασίας. Η χωρητικότητα ανέρχεται στα 10.000 ltr.

Μηχάνημα Μάλαξης Τροφίμων GEA ScanMidi
GEA ScanMidi

Τέλεια συσκευασία προϊόντων σε κενό, skin, ή τροποποιημένη ατμόσφαιρα με το GEA PowerPak Plus

GEA PowerPak PLUS διαθέτει νέο βελτιωμένο μηχανισμό εκτύλιξης για το άνω και το κάτω φιλμ και ένα καινοτόμο σύστημα, που τεντώνει το φιλμ επιτυγχάνοντας την ομαλή εκτύλιξή του, την αποφυγή παραμορφώσεων λόγω τανυσμού του φιλμ, αλλά και πολύ γρηγορότερες αλλαγές φιλμ από τους χειριστές.

Ο σχεδιασμός του σταθμού συγκόλλησης έχει βελτιωθεί δραστικά και τώρα προστατεύεται από κατακόρυφα κινούμενες θύρες ασφαλείας, οι οποίες μπορούν να χαμηλώσουν γρήγορα και εύκολα όταν απαιτείται, εξαλείφοντας την ανάγκη για απομάκρυνση προστατευτικών καλυμμάτων κατά την επίσκεψη για έλεγχο, συντήρηση ή αλλαγές του φιλμ.

GEA PowerPak PLUS

Δείτε περισσότερες εφαρμογές

Αλλαντικά κομμένα σε φέτες

Κοπή σε Slices με το GEA OptiSlicer Το GEA OptiSlicer 6000 είναι η ιδανική μηχανή κοπής σε φέτες υψηλής ταχύτητας, ιδιαίτερα για προϊόντα κανονικού σχήματος,

Καπνιστός Σολωμός

Φιλέτο σολομού που έχει ωριμάσει και καπνιστεί για να διατηρηθεί το ψάρι και να ενισχυθεί η γεύση του. Μπορεί να είναι μεταξένια λείος ή τρυφερός και αφράτος.

Ζαμπόν

Η GEA προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το μαρινάρισμα του μαγειρεμένου ζαμπόν, ξεκινώντας από την προετοιμασία της μαρινάδας, την έγχυση και την τρυφεροποίηση και μέχρι το tumbling.

Λουκάνικο

Τα γαλακτωματοποιημένα λουκάνικα είναι μαγειρεμένα λουκάνικα που έχουν τεμαχιστεί μέχρι να αποκτήσουν τη συνοχή μιας πάστας. Το χοτ ντογκ, το λουκάνικο φρανκφούρτης, η μορταδέλα, το λουκάνικο συκωτιού, και το πατέ είναι μερικά τυπικά παραδείγματα.

Καπνιστές Φτερούγες

Σε ποιον δεν αρέσει η μοναδική καπνιστή γεύση του μπάρμπεκιου; Η τελευταία καινοτομία του GEA CookStar σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτή τη μαγεία σε βιομηχανική κλίμακα και να ξεκλειδώσετε μια εντελώς νέα αγορά για τα προϊόντα σας.