Φρέσκο μαριναρισμένο φιλέτο μπακαλιάρου

Ο μπακαλιάρος είναι ένα δημοφιλές είδος ψαριού με ήπια γεύση και πυκνό, αφράτο, λευκό κρέας.

Συστατικά: Φιλέτο μπακαλιάρου, νερό, αλάτι

Παρακάτω τα μηχανήματα με τα οποία θα δημιουργήσετε αυτή την εφαρμογή:

1. Έγχυση Κρέας Πουλερικά GEA AccuJector

2.

1. GEA AccuJector

Έγχυση

2. GEA PowerPak SKIN

Συσκευασία

Διαδικασία έγχυσης με το GEA AccuJector

Το GEA AccuJector είναι σχεδιασμένο για μικρά κομμάτια κρέατος όπως με ή χωρίς κόκκαλο πουλερικά, μοσχαρίσιες μπριζόλες, χοιρινά φιλέτα και φιλέτα ψαριού. Έχει την πιο συμπυκνωμένη διάταξη βελόνων μέχρι σήμερα για ακριβή διανομή, και αφήνει ελάχιστα σημάδια βελόνας στα προϊόντα. Εξαιτίας της συμπυκωμένης διάταξης των βελόνων, μπορεί να αποφευχθεί η τρυφεροποίηση σε μερικές εφαρμογές, και έτσι η μηχανή μπορεί να ενσωματωθεί στη γραμμή ώστε τα προιόντα να συσκευάζονται αμέσως μετά την έγχυση ή να μεταφέρονται απευθείας σε μια γραμμή επεξεργασίας.

Έγχυση Κρέας Πουλερικά GEA AccuJector
GEA AccuJector

Τέλεια συσκευασία προϊόντων σε κενό, skin, ή τροποποιημένη ατμόσφαιρα με το GEA PowerPak Skin

Ακρίβεια, αξιοπιστία, ασφάλεια και ποιότητα – η μηχανή θερμοδιαμόρφωσης συσκευασίας GEA PowerPak για εφαρμογές skin είναι ένα πλήρες εργαλείο. Αποτελεί μια υψηλής ποιότητας λύση για συσκευασίες skin με εξαιρετική εμφάνιση και μεγαλύτερη ευελιξία μεγέθους.

Οι μηχανές θερμοδιαμόρφωσης συσκευασίας GEA PowerPak SKIN.50 έχουν σχεδιαστεί για την ασφαλή συσκευασία τροφίμων, ακόμη και εκείνων με μεγάλη προεξοχή προϊόντος (έως 50 mm) και αιχμηρές γωνίες, καθώς τυλίγουν τέλεια το σχήμα του προϊόντος ως δεύτερη επιδερμίδα. Αυτή η τεχνολογία συσκευασίας κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος ως προτιμώμενη συσκευασία για φρέσκα και premium προϊόντα.

GEA PowerPak SKIN

Δείτε περισσότερες εφαρμογές

Αλλαντικά κομμένα σε φέτες

Κοπή σε Slices με το GEA OptiSlicer Το GEA OptiSlicer 6000 είναι η ιδανική μηχανή κοπής σε φέτες υψηλής ταχύτητας, ιδιαίτερα για προϊόντα κανονικού σχήματος,

Καπνιστός Σολωμός

Φιλέτο σολομού που έχει ωριμάσει και καπνιστεί για να διατηρηθεί το ψάρι και να ενισχυθεί η γεύση του. Μπορεί να είναι μεταξένια λείος ή τρυφερός και αφράτος.

Φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο

Το φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο προσφέρει κάτι παραπάνω από αυξημένη διάρκεια ζωής. Έχει εξελιχθεί σε μια μέθοδο προσθήκης αξίας όσον αφορά την ενισχυμένη γεύση, το ελκυστικό χρώμα και την υψηλότερη απόδοση των προϊόντων.

Ζαμπόν

Η GEA προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το μαρινάρισμα του μαγειρεμένου ζαμπόν, ξεκινώντας από την προετοιμασία της μαρινάδας, την έγχυση και την τρυφεροποίηση και μέχρι το tumbling.

Λουκάνικο

Τα γαλακτωματοποιημένα λουκάνικα είναι μαγειρεμένα λουκάνικα που έχουν τεμαχιστεί μέχρι να αποκτήσουν τη συνοχή μιας πάστας. Το χοτ ντογκ, το λουκάνικο φρανκφούρτης, η μορταδέλα, το λουκάνικο συκωτιού, και το πατέ είναι μερικά τυπικά παραδείγματα.

Καπνιστές Φτερούγες

Σε ποιον δεν αρέσει η μοναδική καπνιστή γεύση του μπάρμπεκιου; Η τελευταία καινοτομία του GEA CookStar σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτή τη μαγεία σε βιομηχανική κλίμακα και να ξεκλειδώσετε μια εντελώς νέα αγορά για τα προϊόντα σας.