Ψητό Φιλέτο

Δημιουργήστε τη δική σας χαρακτηριστική γεύση ζουμερού ψητού φιλέτου κοτόπουλου συνδυάζοντας τις καλύτερες πρακτικές της GEA για την έγχυση, το tumbling και το μαγείρεμα, αυξάνοντας την απόδοση στα ύψη.

Συστατικά: Φιλέτο κοτόπουλο, νερό, αλάτι, λειτουργικά συστατικά

Παρακάτω τα μηχανήματα με τα οποία θα δημιουργήσετε αυτή την εφαρμογή:

1.Μηχανή Έγχυσης Άλμης GEA MultiJector με trolley

2. Μηχάνημα Μάλαξης Τροφίμων GEA ScanMidi

3. Περιστροφικός Φούρνος Roasting GEA

1. GEA MultiJector

Έγχυση

Έγχυση πουλερικών με το GEA MultiJector

Το GEA MultiJector είναι μία μηχανή έγχυσης άλμης πολλαπλών χρήσεων χωρίς όμως να συμβιβάζεται στην ακρίβεια και την απόδοση που μπορεί να δώσει μια μηχανή με συγκεκριμένη χρήση. Είναι μία ευέλικτη λύση για έγχυση σε προϊόντα με ή χωρίς κόκκαλο αλλά και ευαίσθητα προϊόντα.

Μηχανή Έγχυσης Άλμης GEA MultiJector με trolley
GEA MultiJector

Μάλαξη στη στάδιο του μαριναρίσματος με το ScanMini της GEA

To GEA ScanMidi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υψηλή παραγωγικότητας μάλαξη, μασάζ, ψύξη, πανάρισμα, ξεπλυμα και απόψυξη πουλερικών. Η ταχύτητα της βαρέλας, ο χρόνος επεξεργασίας της, η κατέυθυνσή της και η εφαρμογή κενού ρυθμίζονται ωστε να παρέχουν πολύ καλό έλεγχο της επεξεργασίας. Η χωρητικότητα ανέρχεται στα 10.000 ltr.

Γραμμική μάλαξη Τροφίμων GEA ScanMini
GEA ScanMini

GEA Cookstar για το στάδιο του cooking

To GEA CookStar Turbo  3ης γενιάς εκτελεί μαγείρεμα τριών φάσεων σε ένα διπλό σπιροειδή φούρνο, ο οποίος  δημιουργεί νέα κριτήρια στην αγορά. Ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας για κάθε μέρος του φούρνου προσφέρει αμέτρητους συνδιασμούς μαγειρέματος. Η ισορροπημένη κίνηση του αέρα στον φούρνο, σε συνδυασμό με το βελτιωμένο αυτόματο έλεγχο εξάτμισης, παραδίδουν το προιόν αποτελεσματικά μαγειρεμένο με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Διαθέτει επίσης σύστημα SuperHeatSmoke επιτρέποντας να καπνιστούν προιόντα με συνέπεια σε πολύ υψηλή δυναμικότητα.

Περιστροφικός Φούρνος Roasting GEA
GEA Cookstar Turbo 600
Περιστροφικός Φούρνος Γρήγορο Μαγείρεμα GEA
GEA CookStar 600 – 3rd gen.

Δείτε περισσότερες εφαρμογές

Αλλαντικά κομμένα σε φέτες

Κοπή σε Slices με το GEA OptiSlicer Το GEA OptiSlicer 6000 είναι η ιδανική μηχανή κοπής σε φέτες υψηλής ταχύτητας, ιδιαίτερα για προϊόντα κανονικού σχήματος,

Καπνιστός Σολωμός

Φιλέτο σολομού που έχει ωριμάσει και καπνιστεί για να διατηρηθεί το ψάρι και να ενισχυθεί η γεύση του. Μπορεί να είναι μεταξένια λείος ή τρυφερός και αφράτος.

Φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο

Το φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο προσφέρει κάτι παραπάνω από αυξημένη διάρκεια ζωής. Έχει εξελιχθεί σε μια μέθοδο προσθήκης αξίας όσον αφορά την ενισχυμένη γεύση, το ελκυστικό χρώμα και την υψηλότερη απόδοση των προϊόντων.

Ζαμπόν

Η GEA προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το μαρινάρισμα του μαγειρεμένου ζαμπόν, ξεκινώντας από την προετοιμασία της μαρινάδας, την έγχυση και την τρυφεροποίηση και μέχρι το tumbling.

Λουκάνικο

Τα γαλακτωματοποιημένα λουκάνικα είναι μαγειρεμένα λουκάνικα που έχουν τεμαχιστεί μέχρι να αποκτήσουν τη συνοχή μιας πάστας. Το χοτ ντογκ, το λουκάνικο φρανκφούρτης, η μορταδέλα, το λουκάνικο συκωτιού, και το πατέ είναι μερικά τυπικά παραδείγματα.