Λουκάνικο

Τα γαλακτωματοποιημένα λουκάνικα είναι μαγειρεμένα λουκάνικα που έχουν τεμαχιστεί μέχρι να αποκτήσουν τη συνοχή μιας πάστας. Το χοτ ντογκ, το λουκάνικο φρανκφούρτης, η μορταδέλα, το λουκάνικο συκωτιού, και το πατέ είναι μερικά τυπικά παραδείγματα.

Συστατικά: Χοιρινό, αλάτι, μπαχαρικά

Παρακάτω τα μηχανήματα με τα οποία θα δημιουργήσετε αυτή την εφαρμογή:

1. Μηχάνημα Κοπής Ανάμιξης GEA CutMasterV (ανοιχτό)

2. Συσκευασία τροφίμων thermoformers GEA

1. GEA CutMasterV

Κοπή, μίξη, γαλακτωματοποίηση

2. GEA PowerPak Plus

Συσκευασία

Κοπή, Μίξη, γαλακτωματοποίηση και κενό με GEA CutMaster V

Το GEA CutMaster V κόβει, αναμιγνύει, γαλακτωματοποιεί υπό κενό όλα τα είδη των αλλαντικών, από χονδρό εώς πολύ λεπτό. Είναι ιδανικό επίσης για ένα εύρος προιόντων όπως πουλερικά, ψάρι, ζαχαρώδη, χορτοφαγικά, επεξεργασμένο τυρί και άλλα βασικά προιόντα στη βιομηχανία επεξεργασμένου φαγητού. Προεραιτικά τα προιόντα μπορούν να ψυχθούν ή να μαγειρευτούν.

Μηχάνημα Κοπή Ανάμιξηw υπο κενό GEA
GEA CutMasterV

Τέλεια συσκευασία προϊόντων σε κενό, skin, ή τροποποιημένη ατμόσφαιρα με το GEA PowerPak Plus

GEA PowerPak PLUS διαθέτει νέο βελτιωμένο μηχανισμό εκτύλιξης για το άνω και το κάτω φιλμ και ένα καινοτόμο σύστημα, που τεντώνει το φιλμ επιτυγχάνοντας την ομαλή εκτύλιξή του, την αποφυγή παραμορφώσεων λόγω τανυσμού του φιλμ, αλλά και πολύ γρηγορότερες αλλαγές φιλμ από τους χειριστές.

Ο σχεδιασμός του σταθμού συγκόλλησης έχει βελτιωθεί δραστικά και τώρα προστατεύεται από κατακόρυφα κινούμενες θύρες ασφαλείας, οι οποίες μπορούν να χαμηλώσουν γρήγορα και εύκολα όταν απαιτείται, εξαλείφοντας την ανάγκη για απομάκρυνση προστατευτικών καλυμμάτων κατά την επίσκεψη για έλεγχο, συντήρηση ή αλλαγές του φιλμ.

GEA PowerPak PLUS

Δείτε περισσότερες εφαρμογές

Αλλαντικά κομμένα σε φέτες

Κοπή σε Slices με το GEA OptiSlicer Το GEA OptiSlicer 6000 είναι η ιδανική μηχανή κοπής σε φέτες υψηλής ταχύτητας, ιδιαίτερα για προϊόντα κανονικού σχήματος,

Καπνιστός Σολωμός

Φιλέτο σολομού που έχει ωριμάσει και καπνιστεί για να διατηρηθεί το ψάρι και να ενισχυθεί η γεύση του. Μπορεί να είναι μεταξένια λείος ή τρυφερός και αφράτος.

Φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο

Το φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο προσφέρει κάτι παραπάνω από αυξημένη διάρκεια ζωής. Έχει εξελιχθεί σε μια μέθοδο προσθήκης αξίας όσον αφορά την ενισχυμένη γεύση, το ελκυστικό χρώμα και την υψηλότερη απόδοση των προϊόντων.

Ζαμπόν

Η GEA προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το μαρινάρισμα του μαγειρεμένου ζαμπόν, ξεκινώντας από την προετοιμασία της μαρινάδας, την έγχυση και την τρυφεροποίηση και μέχρι το tumbling.

Καπνιστές Φτερούγες

Σε ποιον δεν αρέσει η μοναδική καπνιστή γεύση του μπάρμπεκιου; Η τελευταία καινοτομία του GEA CookStar σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτή τη μαγεία σε βιομηχανική κλίμακα και να ξεκλειδώσετε μια εντελώς νέα αγορά για τα προϊόντα σας.