Αλλαντικά κομμένα σε φέτες

Τα αλλαντικά σταθερού όγκου και βάρους είναι ωμά ή μαγειρεμένα προϊόντα, με κοινές διαμέτρους που κυμαίνονται μεταξύ 70mm και 180mm. Μπορούν να τεμαχιστούν κορμοί προϊόντων μήκους έως και 1.850 mm.

Συστατικά: Χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, μπαχαρικά

Παρακάτω τα μηχανήματα με τα οποία θα δημιουργήσετε αυτή την εφαρμογή:

1.

2. Αυτόματη Φόρτωση Φέτες Γραμμή GEA

3. Συσκευασία τροφίμων thermoformers GEA

2. GEA ShingleLoader

Αυτόματη Φόρτωση

3. GEA PowerPak Plus

Συσκευασία

Κοπή σε Slices με το GEA OptiSlicer

Το GEA OptiSlicer 6000 είναι η ιδανική μηχανή κοπής σε φέτες υψηλής ταχύτητας, ιδιαίτερα για προϊόντα κανονικού σχήματος, όπως λουκάνικα σταθερού όγκου και βάρους, ωμό ή μαγειρεμένο ζαμπόν, σαλάμι και τυρί. Δίνεται ιδιαίτερη βάση στην ποιότητα κοπής και μερίδοποίησης, την υψηλή απόδοση κοπής σε φέτες, αλλά και τις εύκολες και ευέλικτες λειτουργίες. Έχει σχεδιαστεί για να τεμαχίζει προϊόντα κανονικού σχήματος. Είναι δυνατές διάφορες μορφές μερίδας, όπως shingle, stack, zig zag, shaved, interleaved και folded (εξαρτάται από την εφαρμογή, και απαιτεί επιπλέον προδιαγραφές).

GEA OptiSlicer

Αυτόματη shingle φόρτωση με το GEA ShingleLoader

Η αναπαραγώγιμη ακρίβεια φόρτωσης είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των μελών της οικογένειας GEA ShingleLoader. Αυτό σημαίνει ότι μια μεγάλη ποικιλία μερίδων από κομμένα σε φέτες προιόντα μπορούν να τροφοδοτηθούν σε μια μηχανή θερμοδιαμόρφωσης μέσω του GEA ShingleLoader. Επιπλέον στη διαδικασία φόρτωσης, η GEA ShingleLoader εξασφαλίζει συνεχής παραγωγή σε σχέση με τη μηχανή συσκευασίας, στις περισσότερες φορές καθ’ όλη τη διάρκεια φόρτωσης της slicer, μέσω των ενσωματομένων ρυθμιστικών μεταφορέων. Ο συνεπής υγειονομικός σχεδιασμός και οι απλά, γρήγορα αποσπόμενες ταινίες επιτρέπουν υψηλού βαθμού ασφάλεια προϊόντος μέσω αποτελεσματικού και οικονομικού υγρού καθαρίσματος.

Αυτόματη Φόρτωση Φέτες GEA ShingleLoader
GEA ShingleLoader

Τέλεια συσκευασία προϊόντων σε κενό, skin, ή τροποποιημένη ατμόσφαιρα με το GEA PowerPak Plus

GEA PowerPak PLUS διαθέτει νέο βελτιωμένο μηχανισμό εκτύλιξης για το άνω και το κάτω φιλμ και ένα καινοτόμο σύστημα, που τεντώνει το φιλμ επιτυγχάνοντας την ομαλή εκτύλιξή του, την αποφυγή παραμορφώσεων λόγω τανυσμού του φιλμ, αλλά και πολύ γρηγορότερες αλλαγές φιλμ από τους χειριστές.

Ο σχεδιασμός του σταθμού συγκόλλησης έχει βελτιωθεί δραστικά και τώρα προστατεύεται από κατακόρυφα κινούμενες θύρες ασφαλείας, οι οποίες μπορούν να χαμηλώσουν γρήγορα και εύκολα όταν απαιτείται, εξαλείφοντας την ανάγκη για απομάκρυνση προστατευτικών καλυμμάτων κατά την επίσκεψη για έλεγχο, συντήρηση ή αλλαγές του φιλμ.

Συσκευασία τροφίμων thermoformers GEA
GEA PowerPak PLUS

Δείτε περισσότερες εφαρμογές

Καπνιστός Σολωμός

Φιλέτο σολομού που έχει ωριμάσει και καπνιστεί για να διατηρηθεί το ψάρι και να ενισχυθεί η γεύση του. Μπορεί να είναι μεταξένια λείος ή τρυφερός και αφράτος.

Φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο

Το φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο προσφέρει κάτι παραπάνω από αυξημένη διάρκεια ζωής. Έχει εξελιχθεί σε μια μέθοδο προσθήκης αξίας όσον αφορά την ενισχυμένη γεύση, το ελκυστικό χρώμα και την υψηλότερη απόδοση των προϊόντων.

Ζαμπόν

Η GEA προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το μαρινάρισμα του μαγειρεμένου ζαμπόν, ξεκινώντας από την προετοιμασία της μαρινάδας, την έγχυση και την τρυφεροποίηση και μέχρι το tumbling.

Λουκάνικο

Τα γαλακτωματοποιημένα λουκάνικα είναι μαγειρεμένα λουκάνικα που έχουν τεμαχιστεί μέχρι να αποκτήσουν τη συνοχή μιας πάστας. Το χοτ ντογκ, το λουκάνικο φρανκφούρτης, η μορταδέλα, το λουκάνικο συκωτιού, και το πατέ είναι μερικά τυπικά παραδείγματα.

Καπνιστές Φτερούγες

Σε ποιον δεν αρέσει η μοναδική καπνιστή γεύση του μπάρμπεκιου; Η τελευταία καινοτομία του GEA CookStar σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτή τη μαγεία σε βιομηχανική κλίμακα και να ξεκλειδώσετε μια εντελώς νέα αγορά για τα προϊόντα σας.