Καπνιστός Σολωμός

Φιλέτο σολομού που έχει ωριμάσει και καπνιστεί για να διατηρηθεί το ψάρι και να ενισχυθεί η γεύση του. Μπορεί να είναι πολύ λείος ή τρυφερός και αφράτος.

Συστατικά: Σολομός, αλάτι, νερό, SuperHeatSmoke

Παρακάτω τα μηχανήματα με τα οποία θα δημιουργήσετε αυτή την εφαρμογή:

1.Μηχανή Έγχυσης Άλμης GEA MultiJector με trolley

2. Περιστροφικός Φούρνος Γρήγορο Μαγείρεμα GEA

3.

1. GEA MultiJector

Έγχυση

3. GEA PowerPak SKIN

Συσκευασία

Διαδικασία έγχυσης με το GEA MultiJector

Το GEA MultiJector είναι μία μηχανή έγχυσης άλμης πολλαπλών χρήσεων χωρίς όμως να συμβιβάζεται στην ακρίβεια και την απόδοση που μπορεί να δώσει μια μηχανή με συγκεκριμένη χρήση. Είναι μία ευέλικτη λύση για έγχυση σε προϊόντα με ή χωρίς κόκκαλο αλλά και ευαίσθητα προϊόντα.

Μηχανή Έγχυσης Άλμης GEA MultiJector με trolley
GEA MultiJector

Cooking και κάπνισμα με το GEA CookStar SuperHeatSmoke

Οι λύσεις in-line καπνίσματος GEA CookStar συνδυάζουν την τεχνολογία διπλού σπειροειδούς φούρνου με τον ψεκασμό συμπυκνωμένου φυσικού καπνού, για την παραγωγή ελκυστικών μαγειρεμένων και καπνιστών προϊόντων. Χρησιμοποιεί συμπυκνωμένο φυσικό καπνό από τον Red Arrow, τον κορυφαίο στην αγορά στα συμπυκνώματα καπνού.

Η διαδικασία SuperHeatSmoke, που καπνίζει σε θερμοκρασίες άνω των 100 βαθμών Κελσίου, είναι κατάλληλη για κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό κ.α.

Η διαδικασία HotSmoke, που καπνίζει σε θερμοκρασίες κάτω των 100 βαθμών Κελσίου, είναι ιδιαίτερα ιδανική για χοιρινές κοιλιές, μπέικον και κομματάκια.

Περιστροφικός Φούρνος Γρήγορο Μαγείρεμα GEA
GEA Cookstar SuperHeatSmoke

Τέλεια συσκευασία προϊόντων σε κενό, skin, ή τροποποιημένη ατμόσφαιρα με το GEA PowerPak Skin

Ακρίβεια, αξιοπιστία, ασφάλεια και ποιότητα – η μηχανή θερμοδιαμόρφωσης συσκευασίας GEA PowerPak για εφαρμογές skin είναι ένα πλήρες εργαλείο. Αποτελεί μια υψηλής ποιότητας λύση για συσκευασίες skin με εξαιρετική εμφάνιση και μεγαλύτερη ευελιξία μεγέθους.

Οι μηχανές θερμοδιαμόρφωσης συσκευασίας GEA PowerPak SKIN.50 έχουν σχεδιαστεί για την ασφαλή συσκευασία τροφίμων, ακόμη και εκείνων με μεγάλη προεξοχή προϊόντος (έως 50 mm) και αιχμηρές γωνίες, καθώς τυλίγουν τέλεια το σχήμα του προϊόντος ως δεύτερη επιδερμίδα. Αυτή η τεχνολογία συσκευασίας κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος ως προτιμώμενη συσκευασία για φρέσκα και premium προϊόντα.

GEA PowerPak SKIN

Δείτε περισσότερες εφαρμογές

Αλλαντικά κομμένα σε φέτες

Κοπή σε Slices με το GEA OptiSlicer Το GEA OptiSlicer 6000 είναι η ιδανική μηχανή κοπής σε φέτες υψηλής ταχύτητας, ιδιαίτερα για προϊόντα κανονικού σχήματος,

Φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο

Το φρέσκο μαριναρισμένο κοτόπουλο προσφέρει κάτι παραπάνω από αυξημένη διάρκεια ζωής. Έχει εξελιχθεί σε μια μέθοδο προσθήκης αξίας όσον αφορά την ενισχυμένη γεύση, το ελκυστικό χρώμα και την υψηλότερη απόδοση των προϊόντων.

Ζαμπόν

Η GEA προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το μαρινάρισμα του μαγειρεμένου ζαμπόν, ξεκινώντας από την προετοιμασία της μαρινάδας, την έγχυση και την τρυφεροποίηση και μέχρι το tumbling.

Λουκάνικο

Τα γαλακτωματοποιημένα λουκάνικα είναι μαγειρεμένα λουκάνικα που έχουν τεμαχιστεί μέχρι να αποκτήσουν τη συνοχή μιας πάστας. Το χοτ ντογκ, το λουκάνικο φρανκφούρτης, η μορταδέλα, το λουκάνικο συκωτιού, και το πατέ είναι μερικά τυπικά παραδείγματα.

Καπνιστές Φτερούγες

Σε ποιον δεν αρέσει η μοναδική καπνιστή γεύση του μπάρμπεκιου; Η τελευταία καινοτομία του GEA CookStar σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτή τη μαγεία σε βιομηχανική κλίμακα και να ξεκλειδώσετε μια εντελώς νέα αγορά για τα προϊόντα σας.