Βιομηχανία

H CFS Industrial διαθέτει μηχανήματα προετοιμασίας, επεξεργασίας και συσκευασίας για προϊόντα όπως Κρέας, Πουλερικά, Αλλαντικά, Κίτρινο Τυρί, Φέτα, Γιαούρτι, Ιχθυηρά, Φρούτα/ Λαχανικά, Κατεψυγμένα Προϊόντα, Υγρές Σαλάτες/ Dressings, Ξηροί Καρποί, Υδατάνθρακες, Έτοιμα Γέυματα και Ζωοτροφές.

Επιλέξτε παρακάτω τη βιομηχανία που σας ενδιαφέρει και δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να επεξεργαστείτε το συγκεκριμένο προϊόν.
μηχανές βιομηχανία κρέατος

Κρέας

Η εταιρεία μας διατηρεί εμπειρία χρόνων σε εφαρμογές κρέατος όπως συσκευασία
ολόκληρων τεμαχίων κρέατος με κόκκαλο ή χωρίς, παραγωγή και συσκευασία μπιφτεκιού και προϊόντων κιμά, επεξεργασία meal components με βάση το κρέας όπως το roasting και το βράσιμο κρέατος για έτοιμα γεύματα, το μαρινάρισμα γύρου κλπ.

Μηχανήματα επεξεργασίας κοτόπουλου

Κρέας

Σε εφαρμογές που αφορούν στην επεξεργασία και τη συσκευασία πουλερικών προσφέρουμε λύσεις από stand alone μηχανές μέχρι ολόκληρες γραμμές για μαρινάρισμα, πανάρισμα προϊόντων κοτόπουλου full muscled ή φορμαρισμένα τύπου nuggets, παραγωγή cordon bleu τηγάνισμα, ψήσιμο, κατάψυξη και συσκευασία.

επεξεργασία κάπνισμα αλλαντικών

Αλλαντικά

Διατηρώντας συνεργασίες με τους μεγαλύτερους αλλαντοποιούς της ελληνικής αγοράς, έχουμε την εμπειρία στην παραγωγή αλλαντικών από την διαχείριση της πρώτης ύλης μέχρι τη συσκευασία του τελικού προϊόντος.

Κοπή μεριδοποίηση κίτρινου τυριού

Κίτρινο Τυρί

Τα μεγαλύτερα τυροκομεία της χώρας μας εμπιστεύονται για την κοπή και μεριδοποίηση κεφαλιού κίτρινων τυριών σε οποιοδήποτε σχήμα, αλλά και την κοπή των blocks σε φέτες με μηχανήματα slicers, όπως και τη συσκευασία τους.

μηχανλες φέτας αλμης κοπή

Φέτα

Η φέτα αποτελεί μια ιδιαίτερη εφαρμογή που απαιτεί άψογη μεταχείριση. Υπάρχουν ειδικά μηχανήματα κοπής αποκλειστικά για τη μεριδοποίηση της φέτας σε οποιοδήποτε σχήμα. Η συσκευασία γίνεται σε μηχανές Traysealing, Thermoforming, συσκευασίες Vacuum και σε γεμιστικές μηχανές τύπου fill-seal-lid.

fill seal μηχανές γεμίσματος γιαουρτιού σως

Γιαούρτι

Με τις μηχανές της Grunwald που συσκευάζουν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία fill-seal-lid μπορούμε να υποστηρίξουμε κάθε εφαρμογή για συσκευασία γιαούρτης σε κύπελλο. Μπορούμε να προσθέσουμε φρούτα ή μαρμελάδα στην ίδια μηχανή!

μηχανήματα επεξεργασίας ψαριών

Ιχθυηρά/ Αλιεύματα

Οι εφαρμογές που υποστηρίζουμε με ολόκληρες γραμμές αλλά και με μεμονωμένα μηχανήματα, είναι η επεξεργασία της γαρίδας με μηχανήματα cooking, chilling και freezing σε μια γραμμή αλλά και η κατάψυξη IQF για θαλασσινά και μικρά ψάρια. Στη συσκευασία χρησιμοποιούμε μηχανές flowpack και thermoforming.

μηχανήματα επεξεργασίας φρούτων λαχανικων vegan

Φρούτα/ Λαχανικά

Για την επεξεργασία και συσκευασία φρούτων και λαχανικών η εταιρεία μας προσφέρει τον μηχανολογικό εξοπλισμό που θα βοηθήσει τη βιομηχανία να τα πραγματοποιήσει. Για την κατάψυξη φρούτων και λαχανικών έχουμε τις πλέον καινοτόμες λύσεις IQF της αγοράς για τη βέλτιστη απόδοση.
Καταψύκτες βιομηχανία τροφίμων

Κατεψυγμένα Προϊόντα

Η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις σε εξοπλισμό για κατάψυξη προϊόντων όπως κατεψυγμένος γύρος, κατεψυγμένα stripes κρέατος, κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά, κατεψυγμένα θαλασσινά (IQF), όπως επίσης και κατεψυγμένα nuggets, ready meals (spiral freezers) κλπ.

dressing cup filling σως

Υγρές Σαλάτες/ Dressings

Για την παραγωγή και τη συσκευασία υγρών σαλατών και dressings όπως για παράδειγμα η μαγιονέζα ή το χούμους διαθέτουμε λύσεις όπως mixers που μετατρέπουν την πρώτη ύλη σε τελικό προϊόν κι στη συνέχεια το διοχετεύουμε σε μια μηχανή Grunwald για συσκευασία σε ειδικούς περιέκτες όπως κουβαδάκια και βάζα.

επεξεργασία ξηρών καρπών

Ξηροί Καρποί

Για ξηρούς καρπούς προσφέρουμε ένα ειδικό πολυκέφαλο σύστημα ζύγιζης και συσκευασίας φακέλου σε Flowpack για όλους τους τύπους ξηρών καρπών.

μηχανές επεξεργασίας αρτοσκευασμάτων

Υδατάνθρακες

Η εταιρεία μας διαθέτει κάθετα μηχανήματα συσκευασίας και μηχανες συσκευασίας με θερμοδιαμόρφωση για ζυμαρικά και αρτοπαρασκευασμάτα όπως ψωμάκια, μπισκότα και βάφλες.

Προετοιμασία έτοιμων γευμάτων

Έτοιμα Γεύματα

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων μπορούμε να υποστηρίξουμε τη βιομηχανία ετοίμων γευμάτων με εξοπλισμό μαγειρέματος-ψησίματος όλων των meal components όπως το roasting του κρέατος, πουρέδες, spaghetti, ρύζι, σούπες κλπ, συσκευασίας με μηχανήματα τύπου Traysealer και fill-seal-lid και κατάψυξης με spiral freezers.

Προετοιμασία Ζωοτροφών Grinder

Ζωοτροφές

H εταιρεία μας υποστηρίζει εφαρμογές και για την προετοιμασία, την επεξεργασία, τη φόρτωση-μεταφορά και τη συσκευασία ζωοτροφών. Διαθέτουμε μηχανήματα υψηλής και μεσαίας παραγωγικότητας για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.